Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Studietur til Bruxelles

juni 26, 2023 @ 16:00 - juni 28, 2023 @ 21:00

Kr1500

Det er bestyrelsens udsøgte fornøjelse atter at kunne invitere på vores traditionsrige studietur til Bruxelles.

Denne gang bliver det d. 27.-28. juni 2023 med afgang fra København om eftermiddagen d. 26. juni og retur om aftenen d. 28. juni.

Der er besøg i Kommissionen d. 27. juni og i EU-Parlamentet d. 28. juni. Begge steder med spændende programmer tilpasset os!

EU henstiller til, at vi flyver fra samme lufthavn, så som udgangspunkt flyver vi i samlet flok fra Kastrup. Dog, hvis der er tilstrækkeligt med deltagere, der ønsker at flyve fra Billund, så forsøger vi at finde en løsning, men det kræver mindst 5-6 stykker. Dette af hensyn til grupperabatter.

Der er også kommet nye retningslinjer fra EU om deres VIP-studieture, der er meget populære og udbydes i begrænset omfang. Der er fortrinsret for erhvervsaktive personer, der ikke tidligere har været med.

Det skal dog ikke afholde nogen fra at tilmelde sig, da vi skal have fyldt et helt hold (minimum 15), men bestyrelsen forbeholder sig ret til at prioritere ud fra EU’s kriterier, hvis der er rigtig mange tilmeldte (+25), som vi oplevede sidste år.

Egenbetaling er 1.500 kr., der dækker fly, to overnatninger på hotel, middag d. 27. juni og sikkert også en øl undervejs. Der serveres morgenmad på hotellet og frokost i Kommissionen og i Parlamentet.

Derudover skal du selv betale resten, fx lidt let at spise om aftenen d. 26. juni, hvor vi plejer at få fritter og øl på Place Jourdan.

Hvis du vil med på studieturen, så skriv til Karin Jensen fra bestyrelsen. I første omgang skal du bare tilmelde dig, så ordner vi alt det praktiske samt betaling senere. DEADLINE: 5. april kl. 12.00.

De bedste hilsner

Bestyrelsen

 

 

Detaljer

Start:
juni 26, 2023 @ 16:00
Slut:
juni 28, 2023 @ 21:00
Pris:
Kr1500
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Foreningen af Energi- og Miljøjournalister

Sted

Bruxelles
Place du Luxembourg
Bruxelles, Belgium
+ Google Maps

Denne side bruger cookies. Ved fortsat brug af denne side, accepterer du vores brug af cookies  Læs mere