Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EL & TEKNIK ’24: Stærkt program om elektrificering, 14.-16. maj i Odense

maj 6 @ 08:30 - maj 8 @ 16:00

gratis

Med op mod 8.500 gæster og 165 udstillere bliver elfagmessen EL & TEKNIK ’24 et tilløbsstykke og en kærkommen lejlighed til at debattere grøn omstilling og elektrificering i praksis.

Pressen er velkommen på messen, der stiller arbejdslokale til rådighed for journalister.

Sted og tid: EL & TEKNIK ’24 foregår i Odense Congres Center den 14.-16. maj. Book en gratis billet: El & Teknik 2024 | Tilmelding

 

Green Power Denmark og VELTEK løfter med 2024-programmet den traditionsrige messe til nye højder. Årets tema er ’Grøn omstilling, elektrificering og investeringer for milliarder’ – herunder bl.a. med fokus på elnet, tilslutning af solceller, Power-to-X, infrastruktur til tung transport, batterier og varmepumper til industri.

Tjek programmet for Fagligt Forum, hvor bl.a. IDA Energi står for en del af programmet, og Elektrificeringsscenen, hvor du kan høre indlæg om de nyeste tendenser i branchen og få smagsprøver på de teknologier, der kommer til at præge Danmark fremadrettet: Fagscener – EL & TEKNIK (elogteknikmessen.dk)

Hvis man er interesseret i el-tekniske løsninger, så er EL & TEKNIK ’24 stedet at tilbringe nogle timer eller dage. Vi synes selv, at det er lykkedes at gøre arrangementet til et stærkt fagligt og kommercielt mødested for elektrificeringen af Danmark.

Beskæftigelse er et særligt vigtigt emne for alle energivirksomheder. For at skabe dialog med den unge generation sætter EL & TEKNIK ’24 ca. 800 studerende fra tekniske uddannelsesinstitutioner stævne med en særlig studiedag den 14. maj.

Baggrunden for EL & TEKNIK ’24 er, at energisektoren skal investere op mod 475 mia. kr. i grøn omstilling frem til 2030. EL & TEKNIK ’24 giver bud på, hvordan de mange milliarder bedst kan gavne elektrificeringen af Danmark, og hvilke forretningsmuligheder de skaber på vej mod et klimaneutralt samfund.

Her kan du læse meget mere om messen og udstillerne: Velkommen til EL & TEKNIK ’24 (elogteknikmessen.dk)

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere at vide.

 

Pressekontakt i Green Power Denmark: Journalist Jesper Tornbjerg på jto@greenpowerdenmark.dk eller tlf. 22 750 470.

Pressekontakt i VELTEK: Kommunikationskonsulent Malene Staugaard Sturm på mss@veltek.dk og tlf. 28 77 72 97.

Detaljer

Start:
maj 6 @ 08:30
Slut:
maj 8 @ 16:00
Pris:
gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://elogteknikmessen.dk/

Denne side bruger cookies. Ved fortsat brug af denne side, accepterer du vores brug af cookies  Læs mere