Lancering af projektet "SDG Accelerator"

FN's 17 verdensmål er en hidtil uset ambitiøs udviklingsdagsorden, som skal sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten. Den private sektor spiller i den forbindelse en afgørende rolle, hvis verdensmålene skal nås frem mod 2030.

UNDP gennemfører et toårigt projekt "SDG Accelarator" med støtte fra Industriens Fond, der skal bistå 30 små og mellemstore danske virksomheder med at udvikle nye bæredygtige produkter, services og forretningsmodeller, der tager udgangspunkt i verdensmålene.

I den forbindelse inviterer UNDP og Industriens Fond til lanceringen af projektet fredag den 19. januar 2018 fra klokken 15:15 til klokken 17:35. Lanceringen vil foregå i FN Byen med deltagelse af bl.a. Erhvervsminister Brian Mikkelsen, Adm. direktør for Industriens Fond, Mads Lebech, Nordisk CEO for Deloitte, Anders Dons med flere. Til arrangementet vil den private sektors muligheder for at udvikle konkrete og innovative forretningsmodeller, der adresserer verdensmålene, blive debatteret.

Læs program og tilmeld dig her: bit.do/sdgaccelerator

Arrangør FN's Udviklingsprogram UNDP og Industriens Fond
Dato 19-01-2018
Klokken 15:15
Sted FN Byen, Marmorvej 51, 2100 København Ø
Tid Fredag den 19. januar 2018 fra klokken 15:15-17:35
Pris Gratis (tilmelding nødvendig)

Andre arrangementer